Vidste du?

Vidste du?

… at min forretning blev født en sommeraften ved havebordet i et sommerhus? I sommeren 2009 drog jeg, på opfordring, alene afsted på inspirationstur, da en af mine nærmeste mente, at jeg skulle springe ud som selvstændig. Alle digitale skærme var slukkede, og jeg sad en stille aften ved havebordet med pen og papir. Ni satelitter tog form på papiret. Det var de ni projekter, som jeg på det tidspunkt var involveret i. Og jo mere jeg kiggede på tegningen, desto mere gik det op for mig, at jeg mere eller mindre var selvstændig allerede. Jeg havde bare ikke selv opdaget det!

… at du her kan se fakta om min vej fra sælger i IT-branchen hen over bakketoppen som salgschef, sidenhen som partner og direktør og nu selvstændig med store vinger?

… at min evne til at navigere klokkeklart i kaos er opstået som 8 årig? Hvor jeg, gang på gang, ihærdigt og egenhændigt forsvarede min spilopmager af en storesøster over for min far og andre voksne autoriteter.

… at jeg elsker kaffemøder med spændende, inspirerende mennesker? Det giver mig god energi. Og det er mit erklærede mål, at give dig en inspirerende og relevant vinkel med på vejen.

Kontakt mig, hvis du er blevet nysgerrig – jeg er klar!

Birte barn Kaffe kage

“Det er ikke nødvendigvis det hold med de bedste spillere der vinder, men ofte holdet med den største selvtillid”

Alfred Josefsen (Tidl. direktør, Irma)

Be Clear APS

Stærevænget 38, Vellerup

4050 Skibby

CVR nr.: 33596480

Bestil møde

Find mig på

birte.christiansen1

Copyright beclear.dk 2014