TEAMET BAG BE CLEAR

BIRTE CHRISTIANSEN

Birte er stifteren af Be Clear, der siden 2009 har stået bag mere end 14.000 mentoring timer, og forløb for private såvel som virksomheder som konsulent, sparringspartner, samt salgs- og ledelsescoach.

Seneste tiltag i Be Clear, er den populære mentoruddannelse, der så dagens lys i 2016.

Telefon: 60432830

Mail: bc@beclear.biz

MARIA HOLM

Maria Holm har været ansat i Be Clear siden sommeren 2017. Hun arbejder som PA/Projektleder og arbejder med optimering af kvalitet, processer, arbejdsgange og systemer. Maria er uddannet skolelærer og har en erhvervsmæssig baggrund fra IT, hvor hun bl.a. har været projektleder på større nordiske ISO-projekter. Maria er desuden certificeret TT-38 – talenttest-konsulent og giver personlige test-tilbagemeldinger.

Telefon: 40536968

Mail: mh@beclear.biz

SASCHA JUSTESEN

Sascha Justesen er cand.mag. i dansk og er redaktør på Be Clears tekster – undervisningsmaterialer, nyhedsbreve, hjemmeside mv. Sascha har en baggrund som forlagsredaktør og har derudover arbejdet med kommunikation og administration i private virksomheder.

Sascha har været tilknyttet Be Clear siden februar 2018.

MARIA DAHL

Maria Dahl er Be Clears webmaster, og har været tilknyttet siden foråret 2017. Maria arbejder med grafisk design og opsætning af hjemmesider i firmaet mariadahl.dk. Ud over de grafiske kompetencer, har Maria også en baggrund som bogholder, og som projektleder i ingeniørbrancen, på projekter til biotech-, pharma- og fødevareindustrien. 

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores webmaster, kan du fange Maria på mariadahl@me.com eller 28555315

SEND MIG EN MAIL

MØD MIG

Kontakt mig for et uforpligtende inspirationsmøde.
Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Ring til mig på tlf.: +45 60 43 28 30

eller skriv til bc@beclear.biz

VIDSTE DU …

… at du her kan se fakta om min vej fra sælger i IT-branchen hen over bakketoppen som salgschef, sidenhen som partner og direktør og nu selvstændig med store vinger?
… at min evne til at navigere klokkeklart i kaos er opstået som 8-årig? Hvor jeg, gang på gang, ihærdigt og egenhændigt forsvarede min spilopmager af en storesøster over for min far og andre voksne autoriteter?
… at jeg elsker kaffemøder med spændende, inspirerende mennesker? Det giver mig god energi. Og det er mit erklærede mål at give dig en inspirerende og relevant vinkel med på vejen.

HVAD FÅR DIT HJERTE TIL AT SYNGE?

Gennem livet bliver vi udfordret på så mange områder, at vi kan ende med at stå i situationer, hvor vi ikke længere ved, hvad der gør os glade. Derfor giver jeg i min bog en række praktiske værktøjer, som kan hjælpe dig til at blive klogere på dig selv og dit liv. Målet er, at du opnår den indsigt og styrke, der skal til for at tage skridtet mod dit lykkeliv og arbejde med spørgsmål som, hvad der får dit hjerte til at synge.

Fra selvfed til selvfred udkom den 4. maj 2017, og udover at være en praktisk guide til bedre selvindsigt, er bogen krydret med hudløst ærlige historier fra min egen livsrejse.

BE CLEAR APS

Stærevænget 38, Vellerup

4050 Skibby

CVR nr.: 33596480

Copyright beclear.dk