SAMTYKKEERKLÆRING

Du giver samtykke til, at Be Clear ApS må indsamle og opbevare dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Hvis du derudover giver samtykke til at modtage nyhedsbreve, omfatter dette gratis og uforpligtende nyheder om Be Clears forretningsområder.

Nyhedsbrev

Tilmeldingen til vores nyhedsbrev sker ved de data, du indtaster ved registrering i Mailchimp, hvor vi administrerer udsendelsen af vores nyhedsbreve. Som registreret nyhedsbrevsabonnent vil du modtage vores nyhedsbrev samt eventuelle ændringer i Be Clear.

Samtykket til opbevaring af dine personoplysninger, samt bruger til udsendelsen af nyhedsbrevet, kan til enhver tid tilbagekaldes. 

Relevant personale hos Be Clear og samarbejdspartnere, vi har databehandleraftale med, har adgang til dine data i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Du kan til enhver tid få dine data til gennemsyn eller udleveret ved at sende os en mail på mh@beclear.biz, eller klikke på linket i bunden af vores nyhedsmails.

Du kan også til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte Be Clear ApS på mh@beclear.biz eller ved at klikke på ’afmeld’ i bunden af det næste nyhedsbrev, du modtager. Vi opbevarer data op til et halvt år efter, du har afmeldt dig vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på bc@beclear.biz, hvis du har spørgsmål.

Dette er samtykkeerklæring for Beclear.dk version 1.0 af 25. maj 2018.

BE CLEAR APS

Stærevænget 38, Vellerup

4050 Skibby

CVR nr.: 33596480

Copyright beclear.dk