REFERENCER

Der er energiske og positive mennesker – og så er der Birte! Dette ment på absolut allerbedste måde. Jeg har af flere omgange arbejdet sammen med Birte, bl.a. i HI3G internt, hvor vi begge var ansat, og senest i et konsulentsamarbejde mellem Be Clear og KILROY Denmark i 2012. Efter jeg lærte Birte at kende i Hi3G, har Birte for mig været en ledestjerne, mentor, motivator og coach i alle afskygninger – altid intuitiv bevidst om, hvilken rolle hun udfylder, når vi arbejder sammen.

Birte som person, samt hendes professionelle profil, beskrives bedst ved hendes intelligente og anerkendende tilgang, hendes store faglige viden om alt indenfor ledelse, salg og motivation – og især hendes enorme energi, som altid liver en forsamling op. Birte formår at skalere sin viden og læring på samtlige niveauer i organisationen og får alle med i samme forståelsesramme. Dette ser jeg som en absolut afgørende nødvendighed for at sikre et projekts succes igennem alle leddene i organisationen.

Jeg oplever en stor nysgerrighed og lyttende sparringspartner, der på fineste vis indfanger problemstillingen, spiller konkret tilbage med indlevende nysgerrighed og tilpas dosering af uddybende spørgsmål, hvori hendes coachende tilgang bliver helt unik. Den tilgang er både årsag til, at der er power i processen, og lige så meget at den power forbliver i organisationen længe efter projektet afsluttes. Det sikrer, at organisationen selv ejer forbedringen længe efter, at projektet er afviklet. Dette gælder både i situationer, hvor man sparrer en til en, og bestemt også i forhold til større konsulentprojekter, hvor jeg har samarbejdet med Birte omkring adskillige projekter med temaer som salgsværktøjer, kulturforandringer, forandringsledelse samt motivation – både i teori og praksis.

Birte/Be Clear er en unik samarbejdspartner, og for mig personligt har hun været med til at guide og lede mig i den retning, hvor jeg befinder mig nu. Jeg har den allerdybeste respekt for mennesket Birte, og de kompetencer hun besidder, og jeg kan på det varmeste anbefale samarbejde med Birte og Be Clear.

SARAH CRONE

Director of operation, COSMO

Bare tanken om det … at skulle holde en vigtig tale inden for et par måneder, var næsten ved at gøre selve forberedelsen til et mareridt. Det var en tale, som skulle sidde ”lige i skabet”, en af dem, man ikke får mange chancer til. Hvad selve talen skulle emme af var soleklart, men papiret blankt.

Birte fik, efter et par korte møder, hurtigt forstået hvad mit personlige budskab i talen var, mine styrker og svagheder i forhold til selve præsentationsteknikken og byggede en solid struktur/flow på selve talens indhold. Birte fik kort derefter talen på papiret og efter den første træningssession, hvor MIN tale blev læst op for mig, kunne jeg både se og mærke, at det ville blive den tale, jeg kun kunne have håbet på.

Ikke nok med, at talen blev udarbejdet efter mine personlige ønsker og forestilling om selve udførelsen, så var det de efterfølgende fire personlige træningsseancer sammen med Birte, der fik mig til at falde til ro i opgaven og få finjusteret retorikken.

Det blev en kæmpe succes, og folk snakker stadig om DEN tale!

Hvis ikke Birte havde udarbejdet talen for mig og efterfølgende hjulpet med at få den indøvet, ville jeg ikke være kommet til et nær så godt resultat. Den måde, Birte fra første møde fik sat mig ind i hendes arbejdsproces og træningsforløb på, og måden hvorpå hun kunne få min personlighed arbejdet flot ind i talen, var for mig et lille mirakel. Jeg vil med stor glæde anbefale Birtes ”tale hjælp” til ALLE, uanset om man føler sig øvet og komfortabel eller man, som jeg, havde brug for en direkte ”tale-coach”. Den hjælp, jeg fik af Birte, har, foruden hjælp til den aktuelle tale, også givet mig en indre ro i forbindelse med øvrige taler og oplæg, professionelt såvel som privat.

MARK CHRISTIANSEN

Sales Director, VIPP

Birte Christiansen er en fantastisk konsulent, sparringspartner, mentor samt salgs- og ledelsescoach. Med hendes ukuelige energi og passion for at nå nye højder udfordrer hun os alle sammen til at levere kontinuerlig værdifuld forretningsudvikling, som positivt transformerer virksomhedens leverancer til kunderne. Med udgangspunkt i den enkelte virksomheds forretningsmæssige rammebetingelser formår Birte at identificere de mest betydningsfulde indsatser på kort og langt sigt, som bedst mulig understøtter de overordnede forretningsmål og sikrer blivende værdi i organisationen. Udover hendes store forretningsmæssige forståelse, har hun en unik evne til at identificere hver enkel persons nærmeste udviklingszone og motivere til vedvarende positiv evolution.

Personligt har jeg benyttet Birtes unikke kompetencer i mange forskellige sammenhænge fra salgs- og ledelses træning, strategiudvikling, optimering af salgsprocesser, salgscoach, organisationsudvikling og udvikling af MUS-samtaler i mine job som henholdsvis Salgsdirektør i Philips Lighting og Salgsdirektør hos Dubex. I alle sammenhænge har det været utrolig lærerigt og en stor fornøjelse at arbejde sammen med Birte. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale et samarbejde med Birte og Be Clear – hvad end I ønsker sparring til at udvikle en ny strategi eller sikre at strategi bliver til virkelighed eller ønsker coaching til taktiske og operationelle opgaver. Jeg kan garantere, at I får en unik oplevelse og anbefalelsesværdig læring.

LONE FLOHR

CEO, COMBTECH DAMNARK

Efter at have fået ansvar for de tekniske kompetencer i en ny afdeling bestående af meget forskellige mennesker, indså jeg at jeg havde besvær med kommunikation til mennesker/grupper, som ikke er samme type som mig selv, og det førte til frustration både for mig selv og for afdelingen.

Jeg fik derfor ti sessioner med Birte hen over 6 måneder, og jeg lærte noget om mig selv som type, hvordan man skal kommunikere med andre alt efter hvilken type de er, hvordan man motiverer en gruppe, og hvordan man bedst sælger sig selv i forskellige sammenhænge. Op til hver eneste møde glædede jeg mig til at se hvad vi skulle diskutere, og hvilke input Birte havde med. På baggrund af hvad jeg lærte har jeg bla. indført en vidensdelingsstrategi i firmaet, og generelt fået en masse nye værktøjer.

Jeg kan varmt anbefale Birte som coach, og vil gerne have endnu en omgang med hende i den nærmeste fremtid.

RENÈ CHRISTENSEN

GN Hearing A/S

Hos Canal Digital ønsker vi hele tiden at blive bedre til vores arbejde. Vi ser i den forbindelse samarbejde på kryds og tværs af afdelinger som et meget vigtigt fokusområde. Be Clear er en væsentlig spiller og sparringspartner i forhold til at skabe et endnu bedre samarbejde.

Be Clear tilgår udfordringen meget målrettet og professionelt. Her er ingen hurtige konklusioner. Et grundigt benarbejde går forud for enhver analyse. Der er tænkt over tingene, før nye forslag og ideer præsenteres. Samtidig evner Be Clear, med et glimt i øjet, at kommunikere klart og tydeligt, så alle medarbejdere lytter og føler sig som en del af projektet.

THOMAS SØNDERSTRUP

Director eBusiness at Canal Digital Denmark

Jeg fik Birte anbefalet af en kollega i forbindelse med en tid med mange forandringer. Fra første møde var der handling og retning i alt, hvad vi foretog os, og målet blev defineret allerede ved første møde.

Birtes energi, drive og meget konkrete tiltag var driveren til, at vi hurtigt kom i gang og fik styring på, hvad der skulle ske. Der er kontant tilbagemelding og feedback – altid vinklet positivt og med fremdrift for øje, og arbejdstiden hedder ikke 8-16. Birte er der, når du har brug for hende. Hun arbejder på din sag aftener og weekender, hvis der er behov for det.

Samarbejdet med Birte betød helt konkret, at jeg kom videre i løbet af blot 3-4 uger, hendes input, hjælp og støtte var uvurderlig. Arbejdet med at identificere styrker og kompetencer var spændende og udfordrende og en vigtig milepæl på rejsen.

Jeg vil anbefale Birte til enhver, der har brug for et skub i en ny retning. Hendes ukuelige positivitet, sammenholdt med mange års erfaring med at arbejde med mennesker og organisationer, er en saltvandsindsprøjtning alle skulle give sig selv mindst en gang i deres karriere.

LONE KIRKWOOD

Head of Dealer Sales, Motors at eBay

Birte is a very inspirering and creative individual to work with. She has great entusiasm and is extremely strong when she is delivering or facilitating a training or a work shop. Birte is very focused on adding value to the business and is succesful in doing so. On top of that, Birte is a respected partner if you need a new angle or a good advice.

PETER KIRK NIELSEN

Director of HR, Hi3G Denmark

Min udviklingsrejse med kurs mod et nyt job startede en sommeraften i solnedgangens skær, hvor Birte lyttede til min stressede jobsituation og fik mig til at se en ny verden af muligheder. En energifyldt, passioneret og optimistisk proces tog form. Gennem værdifulde samtaler fik jeg en fornyet bevidsthed om mig selv, mine styrker og kompetencer. Min selvtillid og mit selvværd voksede til nye højder undervejs, og med Birtes støtte og sparring fik jeg skabt nye innovative veje til jobmarkedet. Det tog seks måneder at lande mit nye job, og gennem alle månederne heppede Birte på mig i min proces. Det har været værd at vente på mit nye job, som har bragt mig i en ny international liga.

TINA TØNNESEN

Jeg har i to omgange brugt Birte Christiansen fra Be Clear til at arrangere en workshop. I 2012 handlede workshoppen om ”Den vanskelige samtale” og i 2013 om ”En strålende fremtid”.

Workshoppen om ”Den vanskelige samtale” har efterfølgende betydet, at vi er blevet langt bedre til at tackle de vanskelige samtaler. Derudover har vi ligeledes været i stand til at give vores kunder en bedre forklaring og service, idet vi har fået en masse ”værktøjer” til at servicere kunderne med.

Ved workshoppen ”Den strålende fremtid” viste Birte os igen ”vejen” til en bedre fremtid på en god og overskuelig måde. Birte formår at få alle deltagere til at deltage aktivt.

Det er en fornøjelse at arbejde samme med Birte. Hun er en rigtig menneskekender, som er dybt professionel, engageret og velforberedt. Desuden har Birte mange kompetencer, en enorm viden og er bare ”helt nede på jorden”. Jeg må sige, at mit samarbejde med Birte er helt unikt og specielt. Jeg tror også, at hendes andre kunder synes det samme. Det siger meget om Birte.

Jeg kan kun på det kraftigste anbefale Be Clear v/Birte Christiansen. Tag et møde med hende, derefter er jeg overbevidst om, at der er skabt grundlag for et fremtidigt samarbejde.

PETER VAJSE

Afdelingschef, Alka Forsikring

Birte is a committed and dedicated person who quickly gained the trust and confidence of my employees and management group. Her motivational and empathic competencies makes her well suited for any task within the field of coaching or human ressource management. I have used Birte as a consultant within HR Development on several occations and with great results.

PETER HECHT-HANSEN

Managing director, Euler Hermes Danmark

Birte is one of those people that I have met in my career that really made a huge impression. When it comes to planning, leading and executing a training course, I have never ever seen anybody that GREAT as Birte. From sales people in the stores to high level leaders Birte inspires and when returning, after two days with Birte, people are highly motivated afterwards. She is one of those people who is unique in what they are doing!

MIKKEL TORSTING

CMO at Telenor DK

Birte is a great team player with a great understanding for customer needs. With Birte’s help we were able to reach that happy balance of a creative, practical solutions that gave lots of value for the clients.

MARK DOSWELL

European General Manager, High Tech Sales

Birte skaber unikke resultater, især fordi hun har erfaring, viden og indsigt i de processer, som fører til målet. Hun motiverer sine kollegaer, deler ud af sin store viden, og sikrer således, at hele organisationen drager fordel af hendes erfaringer og kundskaber. Som kollega er Birte vellidt og dybt respekteret af alle.

LISE AGERLEY

Kommunikationschef, Alka Forsikring

SEND MIG EN MAIL

MØD MIG

Kontakt mig for et uforpligtende inspirationsmøde.
Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Ring til mig på tlf.: +45 60 43 28 30

eller skriv til bc@beclear.biz

VIDSTE DU …

… at du her kan se fakta om min vej fra sælger i IT-branchen hen over bakketoppen som salgschef, sidenhen som partner og direktør og nu selvstændig med store vinger?

… at min evne til at navigere klokkeklart i kaos er opstået som 8-årig? Hvor jeg, gang på gang, ihærdigt og egenhændigt forsvarede min spilopmager af en storesøster over for min far og andre voksne autoriteter?

… at jeg elsker kaffemøder med spændende og inspirerende mennesker? Det giver mig god energi. Og det er mit erklærede mål at give dig en inspirerende og relevant vinkel med på vejen.

HVAD FÅR DIT HJERTE TIL AT SYNGE?

Gennem livet bliver vi udfordret på så mange områder, at vi kan ende med at stå i situationer, hvor vi ikke længere ved, hvad der gør os glade. Derfor giver jeg i min bog en række praktiske værktøjer, som kan hjælpe dig til at blive klogere på dig selv og dit liv. Målet er, at du opnår den indsigt og styrke, der skal til for at tage skridtet mod dit lykkeliv og arbejde med spørgsmål som, hvad der får dit hjerte til at synge.

Fra selvfed til selvfred udkom den 4. maj 2017, og udover at være en praktisk guide til bedre selvindsigt, er bogen krydret med hudløst ærlige historier fra min egen livsrejse.

BE CLEAR APS

Stærevænget 38, Vellerup

4050 Skibby

CVR nr.: 33596480

Copyright beclear.dk