PRIVATLIVSPOLITIK

Ejeroplysninger

Be Clear APS, Stærevænget 38, 4050 Skibby, cvr. 33596480

Dette website anvender cookies
En cookie er en tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på Be Clears hjemmeside:

  • At gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Styring af annoncer

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
Sitet anvender cookies fra en af følgende tredjeparter:

Google Analytics

Denne hjemmeside anvender Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. (‘Google’). Google Analytics bruger såkaldte ‘cookies’, tekstfiler, der gemmes på din computer, og som tillader en analyse af din brug af ​​hjemmesiden. Oplysningerne fra cookien om din brug af denne hjemmeside overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. På grund af aktiveringen af ​​IP-anonymisering på disse websteder bliver din IP-adresse dog forkortet af Google inden for EU’s medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i usædvanlige tilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af ​​denne hjemmeside bruger Google disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, at kompilere rapporter om aktivitet på hjemmesiden og at levere andre tjenester relateret til websitet og internetbrug til webstedsoperatøren. IP-adressen, der leveres af Google Analytics som en del af Google Analytics, slås ikke sammen med andre Google-data. Du kan forhindre lagring af cookies ved hjælp af en tilsvarende indstilling af din browsersoftware.

Facebook Pixel

Vi anvender Facebook Pixel til annoncering på Facebook. Pixlen sikrer, at annonceringen er rettet mod relevante personer og måler effekten af annonceringen. Derfor vil du som besøgende på BeClear.dk, ved anvendelse af Facebook, kunne opleve annoncer fra Be Clear. For mere information omkring hvordan Facebook behandler data, henviser vi til Facebooks Datapolitik.

Hvis du ikke ønsker annoncering fra Be Clear på Facebook, kan du ændre dine annoncepræferencer under dine Facebook-indstillinger på følgende link: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen (kræver Facebook-login).

Nyhedsbrev

Tilmeldingen til vores nyhedsbrev sker ved de data, du indtaster ved registrering i Mailchimp hvor vi administrerer udsendelsen af vores nyhedsbreve. Som registreret nyhedsbrevsabonnent vil du modtage vores nyhedsbrev samt eventuelle ændringer i Be Clear.

Samtykket til opbevaring af dine personoplysninger samt bruger til udsendelsen af nyhedsbrevet kan til enhver tid tilbagekaldes. Hvert nyhedsbrev indeholder et link til en tilbagekaldelsesmulighed. Du kan også til enhver tid meddele et ønske om afmeldelse af enhver form for kommunikation ved at skrive til mh@beclear.biz


Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Relevant personale hos Be Clear og samarbejdspartnere, vi har databehandleraftale med, har adgang til dine data i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Dette er Privatlivspolitik for BeClear.dk version 1.0 af 25. maj 2018.

BE CLEAR APS

Stærevænget 38, Vellerup

4050 Skibby

CVR nr.: 33596480

Copyright beclear.dk