BE CLEAR

Min forretning blev født en sommeraften ved havebordet i et sommerhus. I sommeren 2009 drog jeg, på opfordring, alene afsted på inspirationstur, da en af mine nærmeste mente, at jeg skulle springe ud som selvstændig.

Alle digitale skærme var slukkede, og jeg sad en stille aften ved havebordet med pen og papir. Ni satelitter tog form på papiret. Det var de ni projekter, som jeg på det tidspunkt var involveret i. Og jo mere jeg kiggede på tegningen, desto mere gik det op for mig, at jeg mere eller mindre var selvstændig allerede. Jeg havde bare ikke selv opdaget det!

DET FÅR DU!

EN PERSON DER

VIRKELIG LYTTER

Jeg interesserer mig oprigtigt for dig og din organisations udfordringer og visioner. Vi tager den tid, som du har brug for, for at få ventileret situationen. Det er vigtigt for mig at få en forståelse af de forskellige vinkler på sandheden, der udspiller sig i virksomheden.

ET KLART

OVERBLIK

Efter at have hørt dine eller jeres indsigter, tegner jeg bogstavelig talt et overblik over situationen, inklusive de fokuspunkter, der er vigtige at gå videre med, samt hvordan vi konkret griber dem an. Du får et overskueligt oplæg, hvor det er tydeligt, hvad hver enkelt bidrager med for at opnå en sikker landing.

MENNESKEKENDER OG

EKSPERT I FORNYELSE

Når du samarbejder med mig, er min fornemmeste opgaver at styrke dig, din ledergruppe og dine medarbejdere gennem fornyelsesprocessen. Du kan være sikker på, at processen gør strategien positivt mærkbar i organisationen fra ledelse til kunde og på bundlinjen.

SEND MIG EN MAIL

MØD MIG

Kontakt mig for et uforpligtende inspirationsmøde.
Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Ring til mig på tlf.: +45 60 43 28 30

eller skriv til bc@beclear.biz

VIDSTE DU …

… at du her kan se fakta om min vej fra sælger i IT-branchen hen over bakketoppen som salgschef, sidenhen som partner og direktør og nu selvstændig med store vinger?
… at min evne til at navigere klokkeklart i kaos er opstået som 8-årig? Hvor jeg, gang på gang, ihærdigt og egenhændigt forsvarede min spilopmager af en storesøster over for min far og andre voksne autoriteter?
… at jeg elsker kaffemøder med spændende, inspirerende mennesker? Det giver mig god energi. Og det er mit erklærede mål at give dig en inspirerende og relevant vinkel med på vejen.

HVAD FÅR DIT HJERTE TIL AT SYNGE?

Gennem livet bliver vi udfordret på så mange områder, at vi kan ende med at stå i situationer, hvor vi ikke længere ved, hvad der gør os glade. Derfor giver jeg i min bog en række praktiske værktøjer, som kan hjælpe dig til at blive klogere på dig selv og dit liv. Målet er, at du opnår den indsigt og styrke, der skal til for at tage skridtet mod dit lykkeliv og arbejde med spørgsmål som, hvad der får dit hjerte til at synge.

 

Fra selvfed til selvfred udkom den 4. maj 2017, og udover at være en praktisk guide til bedre selvindsigt, er bogen krydret med hudløst ærlige historier fra min egen livsrejse.

BE CLEAR APS

Stærevænget 38, Vellerup

4050 Skibby

CVR nr.: 33596480

Copyright beclear.dk